Lite less och ett dygns lisa för själen

Natten inatt var betydligt bättre igår, främst för att jag lyckades sova hårt mellan Max uppvak. Så även om han vaknade och grät minst en gång i timmen och jag låg bredvid honom så kändes det ganska länge som att jag faktiskt sovit okej. Fast näe, det är klart att sex timmars sömn med avbrott varje timme inte är så mycket att luta sig tillbaka på.
Även inatt har lilleman varit varm, så varm, och idag har temperaturen legat mellan 38,5-39 så ingen bättring. Vi har dock varit ute idag, jag gick och drack kaffe på kyrkis medan han sov i vagnen, så jag hann få lite socialt iallafall. Sen mest bara strosande hela dan, och en känsla av att något liksom fattas. Jag vet inte. Min energi kanske, jag är inte van att den är så låg.

Att orka bemöta ett barn som inte ätit på hela dagen på dagis och varit lite låg (jag tror: “gnällig”, även om de inte använder de orden) är en utmaning i detta nu.

Jag är sugen på en liten flykt av något slag. Eller bara ett par timmar med god mat och mer ordentligt umgänge med min man, vi har gått om varandra lite efter sommaren och ihoptiden utan barn är ett par timmar per kväll och då reseplaneras det. Lyxigt värre dock och gemensamma drömmar är ju ljuvligt. Fast, jag tror ändå det är dags att väcka till liv veckodejterna igen efter sommaren. Jag vet bara inte riktigt vem som ska orka handla och laga maten. 🙂

Fast familjelivsflykt rent allmänt, det är just vad jag ska få i helgen. Minst sagt.
Det ska bli så fantastiskt skönt och kul, sällan har jag längtat så efter ett visst dygn!
Jag och två kompisar ska shoppa, käka vinlunch på Sturehof, hänga runt i city och typ shoppa/…, gå på ett riktigt mysigt spa (Raison détre Spa), käka middag på  nya och kritikerrosade Pubologi, förmodligen avrunda med någon drink på något härligt ställe i stan för att sedan sova över på Grand Hotel. Och givetvis äta en ordentlig frukostbuffé på Grands veranda.
Aaaaaaah….! Det är mitt bränsle idag, såväl som de där febertunga nätterna. Jajemen. Två dagar kvar!

Följ mig!

Mer läsning...
Restaurang Mother och drömmen om Kapstaden