Igår var det åter dags för Klubben (en mat- och vinklubb vi har med några vänner), efter ett ofrivilligt längre uppehåll. H stod för värdskapet.

Temat var igår av slaget land, och inget mindre än gastronomiska Frankrike. Finns mycket gobitar att välja på från det landet!

Vi käkade grymt gott verkligen. Och vinerna och champagnen smakade också finemang.
Fast framför allt var det väldigt, väldigt trevligt!


Ostron är ju också väldigt franskt, och vi gav oss på att öppna dem för att slurka i oss. Faten länsades tro’t eller ej, men jag som provade för första gången hade stort motlut med att ens få i mig en. Lyckades till slut. Inget jag kommer längta efter att göra om, även om det var väldigt kul att testa.
Löksoppa, bouef, crème brulée och tarte tatin stod också på menyn. Till desserten drack vi ett desservin vi hade på vårt bröllop, chateau de menota, väldigt gott, rekommenderas!