Dagsstatus, sista dagen i Hong Kong och Discovery Bay

Jag och barnen fortsatte morgonen med lite lek utanför vårt hus – det orangea i bakgrunden där vi huserar på våning 11 av 21.

Max körde lite avdressad stil. Krallig kille va?! 🙂
Nädå, det var Stellas hjälp att ge honom vatten som gjorde hela tröjan dyngsur så här väntar han bara på att papps ska ansluta med ombyte.

Vi åkte in till stan för att käka lunch i grymt mysiga kvarteren i SoHo. Där skulle jag gärna ta en helkväll med wining & dining utan barn.
En thailunch fick duga idag dock.

Sen knallade vi runt och sa tack och hej till Hong Kong-ön för den här gången. Sista dygnet hänger vi i Discovery Bay och har det mest bara skönt.
Jag känner inte så mycket sorg för det trots ordentlig mersmak och sug att lära känna stan bättre. Jag är helt säker på att jag kommer komma tillbaka till Hong Kong.

Hemma igen på seneftermiddagen gjorde vi dagens enligt barnen förmodligen roligaste grej – hängde hos doktorn. Svältfödda på leksaker som de båda är så var ju lilla lekhörnan i väntrummet rena himmelriket. ”Tyvärr” fick vi komma in till läkaren efter typ en minut. Det var för att utesluta värre grejer på Stella – typ virus som gått över till lunginflammation – vi gjorde besöket. Och uteslöt var just vad läkaren gjorde. Fortsatt inget värre än virus. Bara att vänta och låta Stella fortsatta på inslagen väg – med mycket softande i vagnen.

Nu dags för kvällsmat för barnen, sen mot strandpromenaden för sista kvällen, snyft! Fast… Flyg mot NZ imorgon kväll känns bra tajmat!