Åh vi har så trevligt! Människor är så öppna och trevliga generellt och så har vi fint sällskap också.

Häromkvällen träffade vi upp min kollega med familj och hade en väldigt trevlig kväll. Nästan så vi inte märkte att maten dröjde två timmar 😉
Stella och deras femåringe pojke lekte hur bra som helst. De gick och höll varandra i handen mest hela kvällen, gulligare blir det inte. Stella är generellt fascinerad vid att folk pratar svenska, det har ju inte direkt varit så tidigare. Men det var hyfsat roligt när hon efter typ tre timmar med familjen frågade pappan ”MEN! Pratar du SVENSKA?!”.

Dagen efter trevliga kvällen anlände så familjen F, rutinerade thailandsrävar och faktiskt de enda förutom familjen vi rest i Thailand med förut. Så himla kul att ses här igen!
Stella och Alexander som är knappt året yngre blev oerhört glada att ses även de, och har inte vikt från varandras sida sedan dess och leker kanonbra. Fler barn, än enklare tillvaro för föräldrarna! Tänk sen på Lanta när vi blir typ 14 vuxna och 8 barn (med utrymme för möjligen några fler överraskande resenärer?! Hoppas!). Det lär bli livat.

Resa är bra, resa och träffa vänner ännu bättre. Härliga tider här på Lipe, minst sagt!

20111231-131259.jpg

20111231-131312.jpg
Middag med familjen F och grymmaste grillade räkorna.

Annars är (förutom ovan nämnda) favoriterna hittills två killar från Värmland som tar sååå väl hand om Stella, badar med henne och kastar henne i vattnet och låter henne vara med och spela biljard – visar hur man gör, lyfter upp henne på bordet så hon kan se på ordentligt. Och just det, 14 och 16 år gamla. Hur mysiga?! Bra jobbat av deras (unga och ) föräldrar, som även har med två ( (jämngamla) syskon till på resan, lika mysiga. Bra jobbat som sagt.