Idag tog vi oss iväg till resorten med lilla strandremsan som kanske har samma namn? Mellan Klong Dong och Klong Nin hittar man den iallafall. Anledningen till utflykten var att en kollega med familj – inkluderandes liten son bara månaden äldre än Max – var där. Vi kände oss helt klart sugna på en sväng iväg från Klong Dao, så det var en win-win att få se något nytt och träffa skönt folk på samma gång.

Resorten var stor och lyxig med stor och fin pool. Vi hängde dock mest på gräsmattan nära strandremsan, för där kunde två livliga småkillar röja mer fritt. Det gjorde de. Just där och då tänkte vi för första (?) gången på resan att krypande barn kanske ändå är lugnare ön gående (springande) dito. Eller så var det nya leksaker just för Max som gjorde vår tillvaro lugnare än vännernas. 🙂
Stella var kvar hemma med kusinerna, bäst för alla tänkte vi.

Fin resort, ja, men inte charmigast. Stort och lyxigt i Thailand blir ju sällan det (i våra ögon). Och på det lite (mycket) överprisat… så vi avancerade snart till stället bredvid som hade mer av thaicharmen. Väldigt mycket av den varan till och med. Så det stället trivdes vi på. Först mat åt små, och senare oss. Gott!

Det var en trevlig kväll och vi åkte hem till en tjej som ville sova med sina föräldrar i lagom tid. Sen att hon slog ihop de gröna långt senare – först runt 11 – var väl ingen höjdare, men vi får hoppas på sovmorgon imorgon istället.

Apropå stranden vi besökte idag så fick vi en ny idé inför vår sista vecka som ju spenderas själva i Thailand. Istället för att ö-hoppa oss norrut kanske vi tar några dagar på en sydligare strand här och bara stannar kort på typ railay på väg mot Krabi för flyg till Bangkok därifrån. Tips någon? (pool ett måste)