En dag för kropp och själ

Inga måsten idag inte! Efter en förmiddag vid poolen (såååå skönt, och som chiclit kan jag absolut rekommendera Elsas hemlighet som jag nu läst ut – ytterst småtrevlig) gick jag mot Boat Quay och strax därpå finansdistriktet, där jag kunde få njuta av min mans sällskap under en hyfsat lång lunch. Efter mindre bra thaimat parkerade vi oss på Starbucks en stund och såg hans branschkollegor svassa förbi. Tjejerna var enormt snygga i små chica klänningar. Värsta catwalken. Om det vore lika varmt i Sverige om somrarna skulle man inte ha samma problem med sommargarderoben, det är ett som är säkert!

När H sen försvann iväg på möten i skraporna igen gjorde jag ett kort köpcentrumbesök för att köpa bästa tvålen Aesop, och sen tog jag en timmes fot- rygg/nack- massage. Inte thaipriser men 250:- för en timme kan man unna sig när man har tiden. Väldigt skönt.
När H sedan avslutade sin dag kände vi att yogan imorse inte var nog som träning så vi tog samma sträcka som de tidigare dagarna under en tidig kvälls-powerwalk, i högt tempo med träningskläder på. Så skönt bara att njuta av atmosfären! Fina, lugna, rena, gröna, häftiga Singapore.

Yoga, pool-slappt, långlunch i skuggan, massage, långpromenad. I värme som liksom kramar om en, som mjukar upp en som att ligga i ett lagom varmt bad ungefär. Det är en dag för kropp och själ det!

20121009-112412.jpg

20121009-112418.jpg
någon som smörjt sig lite slarvigt?! Var bara i solen i en timme… Haha. Men det ser som tur är betydligt värre ut på bilden än det de facto är. Bardumslampam som ljuger lite.