Köttkoma

Nu. Megamulti. Så till den utsträckning så vi liksom landat framför På Spåret hemma i stugan.

Vi var nämligen ute och åt idag. Och inte på vilken liten lagom restaurang som helst utan på Lammet o Grisen, vilken är konstant rosad för grym mat och vars koncept heter kött i valfri mängd. Förrätt åt vi lite varierat – löjrom/carpaccio/röding/skagentoast. Varmrätt ”3-rätters” – först fläskfilé, sen lamm följt av oxfilé, som skars upp på beställning enligt grillgrad som önskat. Till varje köttsort olika tillbehör i fräsch bufféform. Otroligt gott och vällagat!

20121214-212257.jpg

Det är ju inte helt lugnt att ta med sig nästan lika många barn som vuxna på fin-restaurang… men med två sittningar – kl 16.30 samt 20, varav vi gick på första – så var det ändå lugnt för det var fler barnfamiljer än våra.
Fördrink fin, moet, mjölk och läsk i salig blandning – och Max fick ett eget glas cola för första gången och oj vad stolt och nöjd han var. Sluuuuuurk.

20121214-212906.jpg

Men det bästa med att ha med barn till Lammet o Grisen – de hade flera barnrum. Tre stycken närmare bestämt – ett tv-spelsrum, ett filmrum och ett lekrum. En hit, för alla! Så rätt i Sälen, som ju verkligen är ett familjeresmål. Vi med en <2åring slappnade väl av minst och gick dig med jämna mellanrum, men de med lite äldre barn fick en helt lugn middag. Tack för den Lammet o Grisen!

20121214-213336.jpg

Alla rätt på denna middag med andra ord (förutom att mina smaker fortfarande inte är helt med i matchen – ännu inte frisk, f***n). Förutom segheten efter möjligtvis 😉

20121214-213511.jpg