Dagens failure

Ja men dagens dåliga (förutom det där med att stress-jobba bara halva dagen för att åka hem och vabba barn, om än ett betydligt piggare sådant) var att sikta in mig på hemmaträning på kvällen, då Henke var borta. Med två vakna barn = inte möjligt. Våra barn är oftast enkla att lägga, men att Max strulade länge och somnade först 19.45, varpå jag behövde lägga Stella som strulade ännu mer och slutade tjata först 20.30, gjorde det hela lite knepigt. Jag hade ju liksom inte ätit innan heller, för jag skulle vara klar vid 20 hade jag tänkt. Så när väl tillfälle gavs – vid 20.30 – så var jag vrålhungrig. Det gick inte. Uppvärmingen och ett första varv hade jag gjort mellan läggningen av båda , men det kan ju inte räknas.

Det här hade jag inte tagit så allvarligt om det var för ett par veckor sedan, jag lyckas alltid klämma in nya pass och ett uteblivet är inte hela världen. Men nu med min PT-online-period känns det liksom mer som att jag bara måste och borde osv osv osv. Vill, ja såklart. Men lite mer misslyckande känns det ju ändå, kvällar som dessa. Jag hoppas ta revansch imorgon.
(Hoppas är egentligen ett dåligt ord, om man använder SKA eller VILL istället är det mer troligt att hända. Men, Max dagsform, möjligheten till uteträning eller när-han-sover-träning kommer få styra då vi delar på vab-dagen även imorgon vilket påverkar rejält)

Sen har jag ju kommit på det där med Tjejvasan. Jag ska åka, snart. Men har slutat träna just längdskidor. Inte bra. Men, ett par vantar klickade jag hem iallafall och man kanske får se det som ett tecken på att loppet ändå finns kvar i mitt medvetande..?

Sen vill jag bara poängtera att jag köpte Craft för att funktionen (att kunna göra om från tunnare fingervantar till vindtät vante) verkade så himla bra för mig som alltid blir varm om händerna efter en stund, och för att det var så bra pris, och de hyllades av Sara. Det har ingenting med Hestra att göra, för givetvis är Hestra bäst och sånt på alla sätt och vis.
Och att jag poängterar det har ingenting med att min man kommer från nämnda samhälle (ja, det är inte bara ett handskmärke) att göra, och att jag om jag inte poängterat detta skulle utmanat vårt äktenskap mer än jag någonsin gjort tidigare.

20130116-130543.jpgCraft hybrid weather glove, 245 kr hos outnorth. Kanske gjorda för löpning snarare än längdskidor men för mig tror jag det blir alldeles ypperligt!