(Eftersläntrare från fredag 13 dec)
Även om vi ätit olika typer av kebab typ varenda måltid hade vi en del varianter av sådana kvar på Att Äta-listan. Så det var inte fel att på mysiga stället vi åt på ikväll ta en grillbricka som hade alla typer av sådan representerad och där allt kunde grillas på lite extra över en öppen eld i mitten av brickan. Värt.
Med det är jag nöjd att vi inte valde kebabvarianten som serveras i lerkruka över eld och som man får fram genom att slå sönder krukan (något Stella fick testa på gårdagens restaurang), även om det ser coolt ut. Det var många som åt det runt oss, verkar vara något man gillar extra mycket om man är klädd i burka säger lätt kvantitativ analys.
Vi satt för övrigt på golvet och chillade.
Sen kom dessertvalen. Jag hoppade, men Henke hade svårt att bestämma sig. Max var snabb som blixten och norpade den närmaste. God, tyckte han. Men så älskar han allt som är extra sött också, så att säga.