Chennai Express och Delivery man

Det är sällan ni får läsa om filmer och TV-serier här inne, av den enkla anledningen att jag är rätt ointresserad. Undantaget är på flyg, då kan jag lyckas titta på en film eller två utan att göra annat (läs: sitta med en dator i knät) samtidigt.

Idag ska jag verkligen ha en eloge för att jag dessutom tog mig igenom en lång Bollywood-film av typen som (mig veterligen) inte nåt utanför Indiens gränser. Jag tänkte att det skulle ge mig lite passande kulturella insikter gentemot kollegorna jag jobbar med varje dag såväl som om min destination. Njäe. Ni behöver inte slösa två timmar av ert liv på Chennai Express.

20140316-184740.jpg

Däremot var Delivery Man med Vince Vaughn i huvudrollen en smårolig och trevlig feelgood-film. Helt klart värd en mysig filmkväll i soffan skulle jag säga, i egenskap av motsatsen till pålitlig filmkritiker ger jag ger ett löfte om skön magkänsla.

20140317-014201.jpg