Några vårnyheter för fritiden

I förra veckan var jag iväg och spanade in lite nyheter som kommer våren 2015. Det är riktigt kul att se vad som är på gång, och för egen del fick Reimas solkollektion mig att längta efter semester i sol och värme (tur att en sådan kommer snart!), Ystads saltsjöbad bjöd på en stämning som verkligen inspirerade till ett besök där, Crocs visade skonyheter för alla väder (vi är redan dem trogna för barnsandaler, gummistövlar och till och med sneakers) och Merrell tar sina smidiga barfotaskor vidare både till utseende och funktion.

IMG_5788Jag kör på med mina som jag nu haft i flera år, men några som gärna skulle få ett varsitt par är mina barn. Skorna är hur läckra som helst och jag tror verkligen på smidiga skor för barn med naturligt löpsteg. Ge oss (dem) de orangea, tack!

IMG_7575.JPG

Denna bild har jag lånad av Linda (för min egen telefon strejkade som nästan alltid nuförtiden)

 Frukosten bjöd Arla på. Hur gott som helst, och till och med jag som annars får kväljningar av kvarg gillade deras nya sort skarpt. En del socker i, men är man inte nitisk med det så är det ett tips.IMG_5787Och så en av de nyheter som kanske tilltalade mig allra mest – familjeyoga på nätet. Stella, som är 6 år, fullkomligen älskar när jag sätter på barnyoga på YouTube. Då är det alltid i engelska varianter så att det nu kommer en tjänst online som är på svenska lär bli populärt. 119:- i månaden känns prisvärt – om en vecka när de lanserar tjänsten får vi se!

IMG_5722

 

Följ mig!

Mer läsning...
hus villa syren
Sommarens första dag