Travelinspo: När man gör roliga planer (planerna första halvan av 2015)

Egentligen är det helt galet att en som älskar vardagen så mycket som jag (ja det är sant) har så bråttom att göra planer för resor och utflykter och blir så lycklig av att göra just det. Jag kommer snart summera reseåret 2014 som bjudit på väldigt mycket mer än jag trodde när jag avslutade reseåret 2013 i början av detta år på en balkong på Sri Lanka, men kan redan nu berätta om några planer framåt.

Nästa helg åker vi till Sälen. Min familj, mina föräldrar, min bror med familj och en av mina närmaste vänner med familj. 8 vuxna och 6 barn i åldrarna (snart) 4 – 10 i en stuga i Sälen med god mat, skidåkning, äventyrsbad och allmänt härligt häng på agendan. Underbart!

20121216-001233.jpg

20121215-183521.jpg

20121214-135909.jpg

Vi var i Sälen på Lucia för två år sedan också med samma uppställning. Då var det såhär mycket snö, Max var inte ens två år fyllda men stod på skidor för första gången och Stella som då var 4,5 knäckte koden till att åka och svänga själv.

Då är fokus familjeskidåkning och det hänger vi sedan kvar med i början av vintern. I år ska vi även testa Kungsberget med familjen för första gången ihop med Swebus och så lär det bli några svängar till Romme alpin också. Och en traditionsenlig tur till Sälen med tjejkompisarna i slutet av januari. Mesta kvalitetsåkning för de vuxna får vi i februari, då vi åker med 8 kompisar till Alperna. Den här gången återvänder vi till Österrike där vi efter många om och men hamnat i Hochgurgl. Inte hört om det? Knappt jag heller. Det ska bli intressant att testa nytt och fantastiskt att njuta alperna med så många vänner.

20140214-231732.jpg

Flygbiljetterna till Island vid Kristi himmelsfärd i slutet av maj, dit jag åker med två tjejkompisar, är nu bokade och jag vet vad jag kommer googla den närmaste tiden… Om du sitter på tips av något slag – shoot! Boende, utflykter, restauranger… I’m all ears!
Jag är så otroligt glad att denna resa blir av, som varit min drömresa så länge!

 

Bild från HD – kolla bilderna här!

I sommar lutar det åt att vi kommer hyra hus en vecka som vanligt, men det är inte bestämt ännu. Jag är mest sugen på Grekland eller möjligtvis Portugal. Det lär bli några sådana googlingstimmar också, och så får vi se var vi hamnar. Eller så är det dags för en Sverigesommar. Hm.

20140711-150658-54418196.jpg

Toscanahuset vi varit i två somrar i rad.

 Visst var det rätt härliga planer för första halvan av 2015? Bring it on!

Men först – en lugn och ljuvlig hemmahelg. Välkommen fredag!

Följ mig!

Mer läsning...
TV-tipset: Världens sämsta indier