Frukostdejt (och hotellfrukost på Elite hotel Marina Tower)

Att få ihop kvalitetstid tillsammans utan barn är inte så lätt alltid – men något jag (och min man) tycker att är superviktigt. En ny favorit som både är enkelt, prisvärt och mysigt är att äta frukost.

Att gå på ett hotell och äta en riktig hotellbuffé är en variant. Vi gillar Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn. Det kostar 145 kronor och har det mesta och dessutom även mysig inramning och trevligt läge.

IMG_7078

IMG_5946Jag är inte jätterolig när det gäller variationen, men det blir förstås mer än hemma då jag i bästa fall äter en tallrik fil med musli alternativt en macka framför datorn på jobbet. Fil med nötter, en liten macka med skinka och ost och några grönsaker. Sen förstås en tallrik varmt med äggröra – och den är grymt bra på Elite hotel.

IMG_7079

IMG_7077

IMG_7076

För oss ligger stället bra också för att jag har nära att åka vidare till jobbet och Henke kan hoppa på båten in till stan. Stockholmskvalitet!

IMG_7080

Har du något bra Stockholmstips i frukostbuffé-gengren? En gång i månaden är ambitionen så vi behöver fler ställen att variera med!