Och så blev det fredag, efter en vecka som upplevt som ovanlig kort. Jag tog barnen med mig och åkte till Borlänge efter jobbet, för nu gör vi ett nytt försök till cykel- och gourmetweekend på Högbo bruk så i Dalarna bli de kvar medan jag imorgon drar vidare till Högbo. På vägen hämtar jag Henke vid tåget – han hade festligare planer för fredagskvällen. Så ja… Det gav helt klart oss lite mer fix och trix det där morgonkräket från Stella förra veckan men nu känns det iallafall riktigt bra. Och inte minst är barnen lyriska över att äntligen få vara hos mormor och morfar. Lyckan! 

Jag var extra glad över att träffa bror & E, det var ett tag sedan, och att bjudas en grymt god grill med kyckling och lammfilé. Nom! 

 Igår hade jag Towis och Ämma på besök med sina härliga barn – fullt ös med lekande barn (vilken hit!) och inte direkt glada miner när det var dags att åka hem… Det får vi göra om snart igen!

Följ mig!

Mer läsning...
Nacka lev mountainbike
Från hemmalugn till starkt sug efter mer