Reseinspo: Vart går drömresan?

Vart går din drömresa? Drömmer du om något speciellt ställe just nu?

Drömresmål är något jag återkommit till i olika form här på bloggen flera gånger. Läs till exempel om:

Min reseönskelista för 2016, där jag pratar om Karibienkryssning, Cornwall i England, medelhavshus, Norge och Bali. Lägger till listan, eller kanske byter ut med, gör jag med en längre tjejresa förhoppningsvis på höstkanten (New York?), en träningsresa på hösten, jag tänker Alperna (ojdå, blev det mycket i drömkalendern nu?) och kanske Dubai istället för Karibien.

Min topp 10-lista i resväg vad gäller drömresmål, min bucket list, ser ut såhär – och innehåller både ställen jag varit på och nya. Machu Picchu, Kinesiska muren, Taj Mahal, Angkor WatWadi RumGrand Canyon, Yosemite National Park, Island, delfinsimning, Rio de Janeiro.

Sen har vi min 5 i topp gällande resmål jag drömmer om och som således mest svarar på rubriken, och där har Island nu checkats av men återstår gör Machu Pichu, Sydafrika, Bali och Tokyo.


Drömmande mot horisonten med nya resmål i sikte. Här på Island.