En riktigt bra resväska från Thule

Svenska företaget Thule har länge varit framstående på många olika områden när det gäller den aktiva resenärens transport, med allt från löparvagnar till takräcken och andra typer av hållare till sportutrustning – så att de kommit med en helt ny linje för den aktiva resenären är ingen större förvåning. Inte heller att de när de gör det tänkt igenom detaljerna riktigt noga, och kommer med en riktigt högkvalitativ produkt – och nu ska ni få höra mer om en riktigt bra resväska från Thule som jag fick hem för att prova.

Jag har inspekterat väskan – en Thule Subterra luggage 70 cm, och kan konstatera att den kommer bli perfekt i min väskuppställning hemma. Jag är ganska svår att få fast, och har tidigare valt bort till och med Samsonite-väskor – för mina absoluta favoriter är mjuka väskor som känns sportigare, är enklare att variera storleken på då de lätt dras ihop för att ta mindre plats om de inte är fyllda, och som ändå går att dra bakom sig som en klassisk kabinväska. Många gånger har jag pratat om mina favoriter i +100-litersklassen från Dakine (perfekta inte minst på skidresan, om än minst sagt skrymmande) men nu har jag en favorit i mer normal resväskstorlek. Med 75 liter är denna resväska från Thule perfekt för ett mer normalt bagage, och den kommer garanterat bli välanvänd här hemma. Älskar hur den kombinerar det sportiga med ett snyggt utseende som passar vare sig man i övrigt befinner sig i en miljö med kostymer eller funktionskläder. De har även kabinväskor med samma funktioner, och där skulle jag behöva komplettera hemma. Är grymt sugen på samma väska i handbagagestorlek!

Funktioner med Thule Subterra som jag gillar lite extra och som verkligen gör den till en riktigt bra resväska är:
– att den gjorts i slitstark (och snygg) design och med vattentåliga material
– att den går att öppna både som en klassisk resväska på mitten, men också via ett fack på ovansidan
– att det finns ett litet fack på toppen som rymmer nycklar, solglasögon och annat smått man vill ha lättillgängligt
– att den har ett inbyggt adresslappsfack på utsidan av väskan

Vill ni se mer om funktionerna i en rörlig film, och också se vilka två andra väskor som är mina favoriter – en väldigt välanvänd för hela familjen och en som jag väntar på att inviga – så finns det i filmklippet nedan.


Tack för produkttest, Thule!