Lite trött

Framför allt på mig själv. Här går man ut, och har barnvakt som sover över och gladeligen tar heeela morgonen, och så trillar man hem runt halv 3, vaknar 7 och – kan inte somna om. Tröts mörkt rum och öronproppar. Suck! Alla chanser i världen, och så ligger man och gör ingenting, istället för att ta igen lite sömn. Förmodligen blir jag genomtrött lagom tills jag och Stella är själva igen och jag inte KAN sova, hur gärna jag än vill. Trött, var ordet.

Igår var jag på jobbfest. Då H var på svensexa ryckte bästaste Marie, Stellas faster, in och hängde med Stella. Det är vi tacksamma för! Det var grymt kul att komma iväg och hänga lite med mina sköna kollegor. Lite månadsmöte var jag med på också, roligt men oj vad ringrostig jag är i att tänka i …de där… banorna. Än en gång har jag dock slagits av känslan att jag är sugen att sätta igång. Det ska bli roligt i september! (såvida jag kommer ut på uppdrag)

Festen var trevlig, och som alltid med superbra drag på dansgolvet på stället vi abonnerat. Sen var vi en hel karavan som åkte till stan. Först gick vi till Vassa Eggen. Nice, visst. Men seriöst. OM jag är färdig med det där! Stureplan är bara inte min tekopp längre. Om det någonsin varit det… Jag kan rada upp 100 sätt jag hellre går ut på än att nattklubbshänga runt Stureplan. Inte för att Vassa är nattklubb så, men iallafall. Så när ett gäng gick vidare mot Solidaritet följt av Spy Bar så valde jag att hoppa i en taxi och åka hem. Moget beslut. 😉

H är fortfarande på svensexa, Stella är ute med Marie och gungar, och jag sover inte. Näe. I eftermiddag åker jag med Stella till en gammal kollega på sommar/inflyttnings/fotbollsfest, men åker hem lagom till Stella ska sova. Då blir det jag och soffan i härlig symbios, ackompanjerade av en stor påse godis. Jajemen. Lovely. Med allra allra bästa TV-underhållning i form av Sverige-Danmark i VM-kval. Ah, underbart, jag längtar redan!