15-årsjubileum med Anna

Man firar när man fyller år. Man firar årsdagarna med sin partner.
Men firar ni årsdagarna med era vänner?
Näe, oftast inte va… Sorgligt egentligen, för vänskap är ju precis som ett förhållande, nästan. Man samlar upplevelser ihop, man skrattar ihop och gråter ihop, man har sina ups and downs, men framför allt så njuter man av varandras sällskap och tycker så enormt mycket om varandra. Såklart ska man fira även sånt!

Min och Annas vänskap började en lucianatt år 1993. Så på lucia i år så firar vi 15 år som vänner. Därför åker vi halva vägen var för lite kvalitetstid på tu man hand. Örebro blir således destinationen, och även om vi var lite inne på det här paketet så får en vanlig hotellnatt och umgänge vara det som gäller. Givetvis vill vi äta och dricka gott också.

Det var ju snart 8 år sen jag flyttade från Örebro. Då gällde Babar för fin-party och Wobbler/Drängen för fin-middag (vilket man bara hade möjlighet till när ens föräldrar var på besök och betalade, som den fattiga student man var…).
Men vart tar man vägen nu förtiden? Vi vill käka tokbra, god mat och schysst mijö är vi ute efter. Sen vill vi dricka drinkar ståndaktigt, som de 30+-are vi är.

Hjälp! (och nu förväntar jag mig minst en kommentar, det är från Jesse. Alla andra är bonus ;-))

PS. Detta blir min första natt borta från Stella. Hon som bara ätit flaska – motvilligt – någon kväll här och där. Men men, någon gång ska vara den första och den här helgen är hon närmare 5 månader. På tiden då, väl?