Dagens 28 november

Humör: Fredagsfint, men är allt bra trött
Gjort: Kungsholmen och frissan på dan, sen Jenny & Emma (från mammagruppen) med kids här på fika hela eftermiddagen – urtrevligt! Dammsugit 😉
Planer: Hämtmat, soffa, Idol, ett glas vin, popcorn, zzzzz….
Ser på: Nyheterna
Lyssnar på: Diskmaskin och Stellas speldosa via babywatchern
Läser: Wong Kee avhämtningsmeny
Dricker: Precis hällt upp ett glas rött faktiskt, lovely va!
Äter:
Bästa: Haft en bra dag och vecka, vi är friska och krya, jag har lyxat hos frissan och helgen ligger framför oss. SÅ det mesta är bästa faktiskt!
Sämsta: Hm. Om inget kommer spontant, så varför skriva nåt? Det är ju i sånt fall fokus åt fel håll. Så näe, denna kategori ska jag nog börja utelämna om jag inte har nåt speciellt. Jo, förresten, klantiga UPS får vara sämsta för att de varit så klantiga när de ska leverera vårt nya vagnchassi!
Barn: Blev sådär trött ikväll igen efter kort lunchsovning. Men när hon vaknar och inte gråter utan bara pratar lite glatt och ser pigg ut så tycker hon ju själv att hon sovit färdigt, och det är helt omöjligt att få henne att somna om. Och hon har ju iaf fått över halvtimmen… Oh well, har för övrigt varit hur nöjd och mysig som helst idag och lite kvällsunderhållning kan hon ju få, det är det minsta problemet. Nu nattas hon av H och sover nog väldigt väldigt snart… för att inte säga nu.
Väder: Varit nice, några grader plus och blå himmel idag, så nice trots grå november.