Idag är det däremot mörka solglasögon på. Skräpbarnet i bakgrunden var vaken flera timmar inatt, och bär han väl somnade om och jag kunde somna för första gången inatt vid 4 (ovärt när man försökt lägga sig halv ett!) var det med en sparkande kille bredvid som skulle ligga nääääära. Trött.
Undrar när jag åter igen kommer känna känslan från igår igen…

20120624-110804.jpg

Det är väl dock smällar man får ta när man är på turné. Nu packar vi ihop oss och rullar nöjda hemåt igen. Härlig midsommarhelg trots varierat väder!

  1. Hej och tack för svar! Jodå mina svärföräldrar köpte en springcykel just från Biltema. Och visst har du rätt, lite slit och släng blir det ju ändå med en sån här cykel. Är ju liksom en mellanlandning inför den “riktiga” cykeln! Vi får se om det blir en hit här, han har visat sådär intresse för den. Tror egentligen det är att han måste ha hjälm på sig som stör honom… 🙂 Ja ja vi får se! Ha det gott!!

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ mig!