Rapport från första natten i eget rum

Såklart så var det inte himmel på en gång rakt av, men nog tycker jag att det blev en direkt förändring till det bättre. Stella somnade 19 igår kväll. Vaknade 19.30 på sin magiska halvtimme, och var lite svår att söva om. Sov, grät, sov, grät (med hjälp titt som tätt) under 45 minuter ca. 20.15 somnade hon in helt. Henke var uppe en gång runt 02 och drog upp speldosan och buffade lätt under ett par minuter, men hon somnade om lätt. Halv 4 vaknade hon och pratade mer. Henke försökte söva om men då grät hon. Hon verkade helt klart hungrig – och eftersom hon än inte får i sig hela grötportioner på kvällen (vi kämpar på, 1,5 smakisportion får hon i sig ca) så vågar jag inte lita på att hon klarar sig än – så då ammade jag henne. Sedan hade hon lite svårt att somna om, hon låg och småpratade och var nöjd men kom inte helt till ro så pass så att hon kunde sova (somnade när vi buffade men vaknade till igen efter en liten stund). Somnade nog först halv 5. Sen vaknade hon och pratade lite klockan 8, och det var dags för morgon.

Helt klart på rätt väg! Och förutom det, så sov jag riktigt, riktigt gott och tyckte det var skönt att inte ha henne bredvid. Okej då, jag var uppe och kollade att hon andades några gånger, jag erkänner, men ändå. 🙂

Ramsan pratar alla om, och jag tror också att det är ett riktigt effektivt sätt. Nu ska jag sälja in det helt åt Henke. Vad säger ni för ramsa?