Projekt Foton

Mitt absolut bästa tips när det gäller vad man ska göra av alla sina digitalfoton är Fotoböcker. Jag brukar göra en bok per år, och en extra ifall det varit något "särskilt" som man vill samla på ett separat ställe. Det blir så otroligt bra, det blir överblickbart, man kan välja olika storlekar på fotona, ha olika layout och lägga till text om man vill. De senaste albumen har jag gjort på Mypix.com, men det finns många olika leverantörer av denna tjänst så jag kan inte säga vilken som är bäst. Det blir att kosta en del, upp till 1000 kronor om man ska ha det absolut snyggaste albumet med max antal bilder. Å andra sidan kan man väga det emot vad priset skulle bli att framkalla, köpa lim och doningar, ett album, och fixa samma sak på det sättet. Förmodligen samma kostnad.

Nu har jag börjat projekt 2008 (hm, fast har nog 2007 släpande också…). Inte direkt en piece of cake med tanke på alla händelser under året! Nummer ett är att fråga runt bland alla bröllopsgäster efter deras foton, för vi har tyvärr väldigt begränsat med bilder från framför allt middag och fest. Jag hoppas att jag får lite bilder under närmaste tiden så jag kan sätta igång. Just bröllopsalbumet blir nog dock en manuell variant med lite mer scrapping.

PS. Jag tackar Sandra för kicken därbak. Jag har tänkt på det här länge nu men inte riktigt tagit tag i, men nu fick jag ny inspiration…