Bröllopsdag

Idag firar vi vår första bröllopsdag. Tänk för ett år sedan idag… Vilken helt fantastisk dag det var! Den roligaste dagen hittills i mitt liv, alla kategorier.
Den första bröllopsdagen kallas för pappersbröllop. Det känns möjligtvis inte så värst glamouröst, men vi har lovat varandra att vi alltid ska fira vår bröllopsdag. Det är verkligen en dag som är värd att fira, oavsett veckodag. Vi slog visserligen på stora trumman i lördags, men det var ju julklapp och födelsedagspresent, så även idag ser vi till att ha det lite bra. Stellas faster har kommit, och leker med Stella. Hon stannar hela kvällen, så jag och H fortsätter att njuta Melkers mat, och går ikväll på restaurang Kungsholmen. Okej då, vi hade förmodligen hamnat på Brasseriett denna måndag, om det inte varit för att Melker har halva priset på sina restauranger måndag till onsdag under februari… Men nu ska vi mysa ordentligt. Min fina, underbara man och jag, frussan. 🙂

Nedan lite bilder från vår dag, och nostaligin är på topp.




Vigsel i Gagnefs Kyrka, som ligger mellan Borlänge och Leksand. Därefter transport med häst och vagn för alla gäster till "minnesstugan", där vi drack fördrink med utsikt över dalälven, med berg och dalar, och flottbron i bakgrunden. Fint hjärta av marchaller i snön nedanför. Sedan var det fest heeela natten lång, innan vi avslutade i en svit i Tällberg.