Egentid och Barcelonaweekend

Det är konstigt det där med egentid nuförtiden, sedan man fick barn. Egentid är liksom inte ens Egen längre, utan all tid är den gemensamma, familjens. När jag har egentid innebär det att H inte har det, för då är det hans Stella-tid. Och all egentid är utebliven Stella-tid. Konstigt. Egentiden är alltid på bekostnad av någon annans tid.

Jag tror att det är en av de största omställningarna när man får barn.

För alltid när man har den där på sitt sätt sköna, och ofta hett efterlängtade, egentiden, så finns ett litet litet uns av dåligt samvete någonstans. Eller inte man, jag hatar ju ordet man, JAG känner så. Trots att jag är duktig att njuta och leva i nuet.

Hur som. I helgen ska jag verkligen ha egentid, i form av off-familjen tid. För imorgon åker nämligen 3 barnfria tjejer – mig inkluderat – till Barcelona, och en tjej som dock har sin dotter med sig. Ändå är vi bara 4 som åker. Hur går det ihop? 😉

Och detta ska jag njuta av. Sopa dåliga samvetet (och saknaden) under mattan. Eller längst ned i shoppingpåsen, eller under en hel drös med tapastallrikar någonstans. Dröjer det sig kvar så toppar jag med lite rioja och cava för att få bort det sista unset.

Grymt härligt ska det bli iallafall – och om någon sitter på lite sista minuten-tips till denna härliga stad så Shoooot!!! Det uppskattas!