Med en känsla av lyxhotell…

Igår var vi på världens trevligaste middag. Inte mindre än 4 par, varav 2 ganska nya bekantskaper till oss genom sommarens bröllop, var hembjudna till bästa J&M på middag av det längre slaget. 10 personer med andra ord, som åt suveränt gott, drack finviner från värdparets gömmor (och en del annat) och framför allt hade galet trevligt. Då mina föräldrar var i stan med ett par vänner passade vi på att ta oss lite barnfritt. Även om Stella gärna kan hänga med på middagar så är det rätt skönt att kunna släppa föräldraskapet helt för en stund och bara vara vuxna. De 4 barnvakterna hemma tyckte det var jättekul att ha Stella för sig själva 1½ timme på kvällen och lade henne vid 7 utan ett knyst och satt sedan uppe och hade trevligt hos oss till 03 på natten… Haha. De var nog trötta idag, när Stella sin vana trogen slog upp de blå vid 7-snåret…
Underbara föräldrar som alltid ställer upp. Tack, bästa!

Vi däremot hade funderingar på att ta en hotellnatt för att kunna få lite sovmorgon. Passa på liksom. Vi glömde dock av att kolla närmare på det, och när vännerna tillika grannarna M&L meddelade att de skulle vara bortresta fick vi en idé. Snälla som de är hade de inget emot vårt förslag, så när vi kom hem sent inatt knallade vi helt enkelt hem till dem och sov där istället för hemma. Sååå skönt kunde vi konstatera när vi vaknade vid 11-snåret idag. Inget hotell möjligen, men sömn som på bästa sortens lyxhotell!

Vilka fantastiska vänner vi har. Vänner som bjuder till middag, vänner som är världens härligaste att umgås med, vänner som ställer upp och underlättar och förgyller ens liv. Vi är priviligierade. Vi har ett rikt liv. Tack, bästa!