Från Stella till tomten

Stella har varit ambitiös och tagit sig en liten funderare kring det här med vad tomten kan tänkas vilja komma med. Förklaring till bilderna finns nedan (se länkar)

Sångpåse är både mysigt och pedagogiskt.
En helt vanlig docka , inte i någon avancerad modell och utan massa tillbehör eller annat tjafs. Hon är liksom för liten ännu… Fast hon skulle gärna kunna få en mörkhyad också. Den på bilden har mjuk kropp och kommer från BR Leksaker.
– En leksaksspis. Så fint, och så kul! Föräldrarna gillar verkligen den vita från Brio, och den röda är fin den också.
Böcker. Det mesta uppskattas, bokhyllan är inte alls uppdaterad.
– En bultbräda. Den på bilden kommer från Brio.
Fordon. Stella tittar fascinerat på grävskopor och traktorer. Ska det bli docka ska det attans bli fordon också 😉
Bobuxtofflor – storlek 22. Andra kläder – storlek 92.
En barnpall/trappstege, så hon lättare kan utöva sin favoritsyssla – att stå med vid matlagningen och greja med ”disken”. Den här vita från JaMa produkter var fin – och eftersom den kommer vara i köket så är en vit, stilren schysst (Även om nyckelpigsmålningarna var fina. Kanske får bli på något annat i framtiden).
–  En helt vanlig dockvagn. Hon gillade att köra runt på vagn hos Nora.. och älskar sin vagn från Jabadabadoo. Men det är svårt att hitta fina (= i normala färger) som påminner om en vanlig vagn som inte är för dyra. Mamman letar på, för detta ska hon nog få av sina föräldrar tror jag. Har fått tips om en billig från Biltema (se bilden) men tyget är HISKELIGT. Mamman kan inte bestämma sig om det till och med är värre än rosa-glittrigt syntet 🙂
Bondgårdsdjur. Med tanke på hur mycket hon älskar sina träpusselbitar av just djur så skulle nog lek-djur (små, hårda) bli poppis
– DVD-filmer. Teletubbies, Molly Mus, I drömmarnas trädgård, Pingu, Moraträsk, …