Det allra bästa med vårt boende

Det är inte närheten till vattnet. Inte heller närheten till skog och natur. Inte heller närheten till stan, eller att vi kan ha en egen parkering utanför huset och snabbt ta oss iväg till andra delar av Stockholm och Sverige. Inte all service i närheten, med stor matvarubutik, och en massa annat smått som blomsteraffär, kemtvätt, frisörer, småhandlare, matställen osv. Inte att det finns gott om dagisplatser och många små barn. Inte att vi har SATS några minuter härifrån. Inte att vi har en stor galleria 8 minuter hemifrån, eller att varken tunnelbana, bussar, pendeltåg och tvärbana ligger mer än 10 minuter bort. Inte att vi har en relativt stor lägenhet som är luftig, ny och fräsch.
Fast allt detta gör såklart att vi valt att bo just här.

Men det som är det allra bästa, det är att vi har flera av våra allra närmaste vänner här. J&F&M och L&M räknar vi till några av våra närmaste. Och snart flyttar även K&J&T till vårt område – underbart! Vi går till dem på 2 minuter. Hur lyxigt är inte det? Den lyxen har man ju knappt i Borlänge eller Hestra! Sen har vi många fler av våra närmaste vänner ganska nära – i Sjöstaden, Nacka, i södra delarna av stan. Inte alla, såklart, men många.

Det är ett sånt privilegium! Jag uppskattar det så mycket. Vänner, tack för att ni finns, och tack för att ni finns inte bara nära oss känslomässigt utan även geografiskt. Det är underbart!