Kvalitetshelg

Igår fick vi en helspontan, barnvänlig AW på kvarterskrogen med J&F, och drog oss sedan hem för en mysig hemmakväll. Tog fram lammkotletter från frysen, från det hela lammet vi köpte tidigare i höstas. Njöt av dessa med ugnsrostade palsternackor och en rökig barbecuesås och en fräsch vitlök-timjan-fetaostsås. Givetvis ett riktigt bra vin till, igår blev det en Barolo. Vid 22 krashade vi i soffan, och vid 23 sov vi… 🙂
Och nog är det härligt att vakna av sessan på lördagsmorgonen vid 8 och känna sig helt utvilad! Så redan halv 9 drog vi iväg och storhandlade – snacka småbarnsfamiljssyndrom..! Haha.
Sen var världens bästa grannar J&F snälla nog att låta Stella komma och leka lite med M – så jag och H kunde gå och träna ett bodypumppass tillsammans på SATS. Snacka om LYX! Tack J&F!

Efter några softa timmar hemma med fix och trix inför kvällen (och lite slappande i soffan, såklart) väntar nu överraskningsfest för en kompis som fyller 35, hemma hos dem i Nacka. Det är med barn och allt, så det kan nog bli en livlig eftermiddag. 🙂

Sen åker vi hem och inväntar gästerna, för ikväll ska vi få en försmak av julen… Adventsfirande med julbordsknytis på schemat. Enkelt, opretentiöst men ack så nice..!

En riktigt intensiv helg, men ändå med utrymme för både lite slappande och spontana idéer. Just så jag älskar dem – helgerna alltså – som mest.