Elefantridning

I formiddags drog jag, H och Stella pa en liten elefanttur. De ar ju maktiga djur alltsa, och Stella trivdes bra uppepa elefantens rygg. Roligast var – tror vi iallafall – att titta pa de andra elefanterna runt omkring, for fragan ar om hon fattade att hon sjalv satt pa ryggen pa en. 🙂

Efter turen var det uppvisning av en babyelefant som var hur cool som helst. Rockade rockring med snabeln, spelade fotboll och basket med dunk i korg, dansade mm. Sen gav vi elefanterna lite bananer, som de tog fran min hand med snabeln. Nagot laskigt tyckte Stella och grat lite latt.

En smatrevlig utflykt var det iallafall.

 1. SÄ kul. Vi var pÄ exakt samma utflykt! Jag satt med Gustaf uppe pÄ elefanten och trodde vi skulle ta en 5-minuterstur. Det tog ju dock över en trekvart, men Gustaf tyckte det var kul!

  En annan bra utflykt vi gjorde nĂ€r vi tröttnat pĂ„ stranden var en privat longtailbĂ„t i mangrovetrĂ€sket, inklusive matning av apor. Vi kĂ€nde att en “4 island”-tur skulle bli för lĂ„ng men denna tur var perfekt och vi kunde sjĂ€lva vĂ€lja nĂ€r vi skulle Ă„ka hemĂ„t.

  Gott nytt Ă„r!

  Kram C

 2. Hej pĂ„ er. Skönt att se att ni har det fint. SjĂ€lv har jag gjort min sista konsulttimme, blivit grovis och Ă€ntligen hittat hem.. 🙂 Grundarbete i -17 friska…

  Ha ett gott nytt Är, vi ses pÄ onsdag.

  O.E.A.N

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följ mig!

Mer lÀsning...
strÀnder-pÄ-grande-terre-guadeloupe-12-plage-de-bois-jolan
Resorna som var (och de som uteblev)