Gott Nytt Ar!

Sa var det 2010. Gott Nytt Ar alla! Vissa kanske inte gatt och lagt sig an..? Nar klockan narmar sig 10 am har, och den snart ar 04 hemma…

Vi hade en mysig nyar med C&J&E samt min kollega B. Ett par fordrinkar pa stranden foljt av grillad farsk fisk mm. Vid 12-slaget satt vi pa ett bord vid stranden med just avslutad dessert och sag ett fyrverkeri utan dess like, och bara fotter i massor pa allt folk pa stranden. Inte som Haad Rin pa Koh Phangan for 3 ar sen direkt, mer lugnt med mycket – men lagom mycket – folk varav valdigt manga barn.
Elea vaknade av smallarna och var vaken over tolvslaget. Klart man ska det sitt allra forsta nyar, det hor ju till, eller? 🙂 Stella sov daremot hyfsat lugnt bra lange i sina horselkapor, sa alla enormt hoga smallar bekom henne inte. Forran kvart over 12 ca, da hon valde att vakna och skada de sista skadespelen pa himlen.
Sa istallet for att ga till C&J’s hotell och avsluta kvallen sa gick vi hem och la oss da. Skont imorse, om inte annat.

Stella ar for ovrigt inte helt hundra, i forrgar hade hon nastan 40 graders feber. Gick snabbt ned ett par grader med alvedon, och sedan dess har hon hallt sig runt 38, men hon ar bra risig i magen. Ater noll verkligen, och det hon far i sig kommer ganska snabbt ut. Dock sa behaller hon valling ratt manga timmar, sa jag tror hon far i sig naring iallafall. Och sa har hon ju lite att ta av, haha. Hon blir lite gnallig mellan varven, fullt forstaeligt men lite jobbigt for alla.

Well well. Om ett par timmar drar vi vidare mot Koh Kho Khao.

Och hur som sa tror jag pa 2010. Tror det blir ett bra ar. Gott Nytt!

Följ mig!

Mer läsning...
Bohuslän barn sverige
De svenska trendorden sommaren och semestern 2019