Kul med dagis

Även idag gick Stella glatt till dagis. Hon verkar helt klart trivas.

När jag kom för att hämta henne såg jag genom fönstret hur hon satt och ritade nöjt vid ett bord med en fröken och ett annat barn. När jag kom in blev hon glad, och visade ”ita” (rita). Sen tog hon några spring- och hoppvarv med två små killar. Så det var inte så att hon direkt ville till mig, eller hem eller så även om hon blev glad när jag kom. Härligt!

Den fröken som var där sa ”även idag har det gått jättebra för Stella”. Hon hade varit nöjd hela dagen, och ätit och sovit. Sen sa hon att hon tyckte Stella var så framåt, pratade massor och tog sig för på ett positivt sätt. Så glad man blir över sånt som mamma. Att det går så bra med dagis, att vi verkligen kan känna oss säkra på att dagis är bra för henne. Inte för att vi tvivlat direkt, men ändå. 🙂 

För oss har tredagars inskolning verkligen fungerat bra. Barn är olika, men för Stella var detta verkligen kanon. Hon lärde sig snabbt rutinerna, och det var inga konstigheter när hon skulle ”klara” det själv. Det har ju märkts på henne att hon alltid trivts med fart och fläkt och mycket folk, så det har funnits i hennes personlighet från början. Sen har väl såklart också det faktum att hon fått uppleva många miljöer och mycket folk gjort sitt till.

En riktig liten dagistjej är hon helt klart. Snacka om att tiden går fort.