Virusprickar?

Mycket prickar i bloggen nu. 🙂

”Virusprickar” lĂ„ter ju rĂ€tt troligt, och jag har googlat lite pĂ„ det. Det verkar dock vara nĂ„gon fom av spöksjukdom, för ordet finns bara pĂ„ bloggar och i diskussionsforum. Inte en trĂ€ff pĂ„ VĂ„rdguiden t.ex.

Tillförlitligheten i forum som Familjeliv och bloggar Ă€r jag milt uttryckt lite tveksam till, sĂ„ det fĂ„r bli en signal till SjukvĂ„rdsupplysningen imorgon bitti fĂ„ se vad de sĂ€ger. Kanske Ă€r det klokt att lĂ„ta Stella vara hemma en dag till om inte utslagen (som jag alltsĂ„ pĂ„ riktigt tror att Ă€r ”virusprickar”, utan att för den sakens skull förstĂ„ exakt vad det Ă€r – men jag tippar virus som visar sig sĂ„ istĂ€llet för t.ex förkylning)  försvunnit tills imorgon, eller gĂ„tt tillbaks kraftigt iallafall.

Hur som sĂ„ somnade hon pĂ„ rekordtiden 21.45 ikvĂ€ll. Som konstaterat för lĂ€nge sen – rubba Stellas sovtider och hela altet blir halabaloo, sjuk som frisk. SjĂ€lv sov jag en timme ihop med Stella pĂ„ eftermiddagen, sĂ„ jag Ă€r ocksĂ„ lĂ„ngt förbi sovdags redan. Ooopsi.