Prisa Blocket

Sådär, nu har vi vinkat av den kära gamla buggan under högtidliga former. Nästan iallafall. De som hörde av sig allra först kom och hämtade den idag, och såg mycket nöjda ut. Det ska de vara, för det är ju en grym vagn. Om man inte tröttnat ;-).
Andrahandsvärdet på Bugaboo är minst sagt bra, och jag tror att vår denimklädsel höjer det lite ytterligare. Den klädseln säljs inte längre och de som köpte den hade spanat efter just det ganska länge och så verkar det vara med fler av de som var intresserade. 8 mail på två dagar blev det – verkligen stort intresse. Vi sålde vagnen för 7000. En väldigt bra deal för oss som köpte den i ett USA med rekordlåg dollarkurs. Samtidigt bra för dem, en ny med vanlig klädsel kostar numera 10250, och denimen låg lite högre.
Vinterhjulen köpte de också.
Sen är ju framhjulen ganska nya (då de gick sönder när jag åkte till London och jag fick köpa nya) och chassit nytt från juni. Ska man sälja en vagn ska man nog göra det så snart som möjligt, folk vill alltid ha så ny modell som möjligt osv.

Däremot har vi några tillbehör kvar; sommarsuflett, parasoll och åkpåse. Om jag orkar så lägger jag ut dem på Tradera vid tillfälle.