Stanna hemma från jobbet

Okej att man måste vara hemma från jobbet för att ens barn är sjukt. Men att uppmanas att stanna hemma utav SL – det är verkligen helt galet. Årets snöoväder vet verkligen inga gränser, det är ingen hejd på det.
Själv älskar jag riktigt vinterväder och är gärna ute i kyla och snö – njuter istället av frisk luft och att få ta på mig funktionskläder. Men nu börjar till och med jag bli trött på snö och vinter… Då kan man ha i åtanke att vi dessutom spenderade en månad i Thailand – så man kan ju lätt tänka sig att 99,9% av svenskarna är redo att emigrera eller nåt.

I helgen var det åter kaosartat, och SJ ställde in tåg i massor. Folk har varit strandade idag, då alla SJ-tåg i hela mellan- och södra Sverige varit inställda.

Vi måste haft oerhörd flyt, för i fredags åkte vi till Borlänge i bara lätt, lätt snöfall och idag på vägen hem var det blå himmel från avfärd tills dess att vi passerade Järva Krog. Vi måste verkligen ha varit preciiis nordväst om det värsta snöovädret. Skönt att för en gångs skull ha marginalerna på sin sida.

Den här bilden lade en kompis upp på FB idag på deras bil som under helgen lyckats bli hyfsat översnöad i Göteborg. Hur kul som helst ju. För alla utom min kompis och hennes sambo – som fick skotta i en timme för att få ut sin bil, vill säga. 🙂