Vilken fantastisk dag!

Dagens utflykt var verkligen en fullpoängare. Precis hur mysigt som helst, guldkant på tillvaron, maxat!

Vi tog 10.15-båten från Årsta Havsbad, åkte i sakta mak utåt och fascinerades av det vackra landskapet. Verkligen häftigt att båten bara hade en liten sträng att åka i, allt annat var helt igenfruset.

Väl framme på Utö tog vi en promenad i vinterlandskapet, och njöt strålande sol. Efter en liten stund somnade Stella och vi gick in till värdshuset. Intog en god lunch (vällagade kalvfärsjärpar med potatis och gräddsås) för ynka 90 kr inklusive Loka och kaffe. Sen vaknade sessan och sprang omkring och var sitt allra charmigaste jag.

Efter lunchen tog vi en lång promenad på ön, och gick upp till gamla Kvarnen.

På eftermiddagen hoppade vi på båten igen och åkte hemåt. Den här gången blev vi upplysta om att det på isen låg en älg som gått igenom förra veckan. På den kalasade ett helt gäng havsörnar. Otäckt värre, vilket öde, men rätt mäktigt att se.

Idag har jag för en gångs skull haft en ordentlig kamera att fota med, så jag ska försöka få in lite bilder av vår härliga dag imorgon. För nu ska vi fortsätta vår finfina lördag med mer trevligheter – middag hos ett par vänner (A&L) på Kungsholmen. Nice!