Mysmorgon och vardagslunk

Morgnarna är rätt sköna för tillfället. Stress är mest pga att Stella sover länge, så imorse när jag hade lite brått (pga att H är i Oslo så jag ska både lämna och hämta) valde jag att väcka henne vid 20 över 7. Hon vaknade med ett leende och gjorde pussmunnar så det blev väl ett tjugotal pussar och massa mys innan uppstigning. Sötnos!
Lite välling i soffan. Numera dricker hon av okänd anledning bara runt 150ml välling på kvällen jämfört med runt 500 för någon månad sen. Så därför känns det som en både bra, lugn och mysig start på dagen.

Väl på dagis vid 8 eller strax därefter så lämnas Stella ute. Det är verkligen smidigt, går ju fort och lätt på alla sätt och vis. De är ute en bra stund på morgonen. På eftermiddagen är de ute igen, så ofta hämtas hon ute också. Numera är jag verkligen nöjd med utetimmarna på dagis. Jag tror inte hon – eller de andra små barnen – mår dåligt av den lilla dagisgården. Jag tror snarare att det känns tryggt för dem. Som inne fast ute, liksom.
Snart är den intilliggande parken ”blomsterparken” klar så i vår blir det säkert lite lagoma utflykter dit.

Vardagspusslet upplevs inte så värst tufft just nu, utan flyter på utan större ansträngning. Det gäller att passa på att uppskatta det så länge det känns så.