Bloggkommunikation och betessläpp i Halmstad

Ibland blir det (ofrivilligt) kommunikation genom bloggen. Givetvis hade jag tänkt prata med svärisarna om morgondagens betessläpp. Men det tog iallafall inte många minuter innan det trillade in ett mms med bilden nedan;

Det finns alltså betessläpp även i Halmstad. Inte i Arlas regi då – anledningen till att jag inte hittat det. Jättebra ju! Då kan vi alla jobba ihop och sedan åka och kolla på kossor allihopa. Och kanske få oss en våffla på slottet.

Bra där farfar, det kör vi på!, hälsar Stella. 🙂

  1. Hej! Hittade din blogg via Anna Wahlgren och blev glad att hitta någon mer än jag som testat en modifierad variant. Hur går det nu för er?

  2. Hmm, såg nu att min kommentar hamnade under helt fel inlägg 🙂 Fastnade nog på detta inlägg eftersom det står om staden där vi bor 🙂

  3. Ingen fara att det hamnat ”fel”. 🙂

    Det går jättebra. Vi har hela nätter (12 timmar ca, 19-07) i princip alltid. Haft sedan hon var runt halvåret (med sämre perioder ibland dock).
    Men det är oerhört viktigt för oss med rutinerna. Blir det mer än en dag i följd med fel tider så märks det på en gång. Då blir det t.ex svårare att lägga, och vi måste kämpa hårdare. Kanske slutar med mer välling, att vi måste vara i hennes rum osv – och då är det genast kajko dan därpå. Så vi måste vara hårda med tider och rutiner varenda dag verkligen.

    Om det börjar bli sämre med läggningar och/eller sovningar så får vi ta tag i det och ”mini-kura”, återgå till det vi vet att funkar.

    Jag tror stenhårt på AW enligt skolboken, men eftersom vi kört på med standardmodellen sedan Stella var bebis så har vi aldrig hamnat i jätteproblem, utan vår modifierade variant har funkat. Många pratar också om att ”AW pratar om barn som att alla är lika”, men jag anser inte riktigt att hon gör det. T.ex så anpassar man ju tider något efter barnet. För vår del har vi även anpassat handpåläggningen något – då vi t.ex haft Stella på sidan, och numera är det hand på höften som gäller för att lugna ned henne, det har vi vetat länge.

    Oavsett så är bra sömn värd att kämpa för. Och jag är övertygad om att AW’s metod är den enda riktigt rätta, som funkar för alla barn!

    Lycka till med ert sömnrace. Ni gör helt rätt i att ta tag i det, det är verkligen ingen omöjlighet med hela nätter och det ger både glada barn och föräldrar. 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *