Hemma, trötta men NÖJDA

Vi har haft en grym helg i Berlin. En riktigt härlig stad, med många ställen att upptäcka. Det känns lite som att vi fått en sneak preview, bara en liten första glans sådär, för det finns mycket mer att se och göra. Vi har tillåtit oss att inte bara beta av olika områden och turistattraktioner (även om vi sett just typ alla sådana), utan också att bara ta det lugnt och insupa gatulivet. Det bästa i nya städer, enligt min mening! Så nog fick vi mersmak av Berlin, vill tillbaka! Fast jag kan samtidigt inte säga att det är en helt fantastisk stad och Europas svar på New York – som vi hört från flera håll. Förälskelse och vidare intresse utan tvekan, men kärlek, njaee… Fast jag skulle lätt kunna tänka mig att bo i Berlin ett tag om tillfälle gavs, utan tvekan. Och det säger jag inte uttalat om så jättemånga städer i Europa.

Stella har varit stabil värre, och ett riktigt mysigt litet resesällskap. Det började dock inte så bra då hon i fredags hostade så hon kräktes två gånger i bilen till Arlanda… Vi trodde nästan att det var magsjuka på g, men väl på Arlanda piggnade hon på sig och ville äta tom, så då trodde vi att det var åksjuka eller nåt. Men sen under helgen så har det visat sig att den elaka hostan är tillbaka så det var snarare det som var anledningen. Skiiiit. Det har gjort att vi sovit enormt dåligt. Stella har somnat finfint i vagnen så vi har varit ute och käkat och tagit någon drink och så, men då vi kommit hem har hon (såklart) vaknat till och då haft svårt att somna om på en gång då hon hostat så. Likaså har hon vaknat av hosta runt 7 båda morgnarna – allt för tidigt för både henne och oss efter hostnätter. Så vi är TRÖTTA med gigantiska bokstäver. Men men. Det kostar att ligga på topp, och det var en ruggigt härlig helg helt klart värd. 🙂 

Det är läge för sängen redan nu före halv 10, gigantisk backlogg som sagt… Men förhoppningsvis får jag tummen ur i början av veckan och läsa in lite bilder och visa hur vi haft det.