Packad och glad – packning för barn i storstad

Nuså, nu är packningen klar och det börjar bli dags att knyta sig, så vi tar kan hamstra lite sömn inför en helg som garanterat kommer att landa på minustimmar just på sömnfronten.
Det har inte blivit en packning bestående av sommarkläder och solbrillor, utan både jacka och för Stellas del regnkläder har fått följa med. Mellan 15 och 20 och regn såväl som sol väntar. Men nu är det ju inte sommar vi är ute efter – då hade vi åkt till syd-Europa. Det är Berlin vi vill åt, och det ska vi nog få en ordenlig dos av oavsett regndroppar eller ej.

Det känns  verkligen så himla schysst att komma iväg, med så kort varsel och allt. Och det med bästa J&M i sällskap – ruggigt kul!
Sen tror jag faktiskt att jag den här gången njuter lite extra just av att Stella ska med också. Det känns rätt den här gången, och det ska bli så kul att resa med henne igen.

I hennes storstadspackning finns blöjor (lika bra så vi slipper leta där), barnmatsburkar (vi gör det lätt för oss under så få dagar), smoothie, barn-kex, russin (3*alltid bra att ta till), hörselkåpor (hon ska ju sova i vagn på restaurang, och lite stimmigt lär det kunna bli), rese-necessären med det nödvändigaste, snuttis, dvd med film (bra underhållning på flyg och möjligen någon stund på restaurang/café/uteservering) och ett gäng Pixi-böcker.

Givetvis har jag studerat Berlin hyfsat noga, och vi ska nog lyckas maxa tiden. Men också såklart bara njuta av lite ledighet, och låta tiden rinna iväg lite här och där.

Godnatt!