Det höga tempot med massa intensiv lek med kusinerna körde totalt slut på Stella. Haha. Jag ser det dock som nåt bra att hon vill hänga med så gott det går i deras tempo.

Idag var vi som sagt och badade i Maserhallens äventyrsbad Aqua Nova. Det var fullt tempo och tur att vi var 4 vuxna – jag och H, och Stellas mormor och morfar – på de 3 barnen.

När vi kom hem från Thailand sa vi att vi MÅSTE åka och bada varannan helg eller nåt för att underhålla Stellas vattenvana. Sedan dess har vi inte badat en enda gång förrän nu… Det har alltid kommit något emellan, har det inte varit andra planer har det varit hosta eller så. Men idag kunde vi konstatera att hon inte glömt. När hon imorse fick syn på simpuffarna – som hon inte sett sedan Thailand – tog hon på sig dom och ropade ”bada!”. Häftigt att hon kan minnas så, det var ju ändå ett halvår sedan och hon är så liten.
Och väl på badet hoppade hon från kanten så hon hamnade under vattnet utan minsta reaktion, plaskade runt, simmade, gick bananas och åkte vattenrutschkana i barnavdelningen typ 100 gånger och hade allmänt skoj. Hängde såklart med i djupa bassängen, simmade ut, åkte på djur i vattnet osv. Och inte minst så åkte hon med i roliga ”Magic Eye”-vattenrutschkanan – hela 130 meter lång och i bra fart. Duktig, tuff liten tjej!
Jag och H körde givetvis lite 3G Turbo och Black Hole också, så vi kan ju minst sagt konstatera att dagens badhusbesök roade oss likaväl som kidsen. Det här måste vi göra ännu oftare när vi är upp! Och alla som passerar Borlänge – gör ett besök på Maserhallen. Verkligen bra! Idag var det väldigt lite folk också, då vädret var betydligt bättre än igår + att vi var där när de öppnade.

Iallafall så var Stella som synes ett riktigt russin efter timmarna i vattnet. Sen käkade hon en rejält stor portion köttfärssås och spaghetti – har aldrig sett henne äta så mycket! Efter att hon länsat sitt egna stora lass käkade hon upp resterna på Nils tallrik också. 🙂 Sen somnade hon i bilen mot Stockholm och sov i 1,40… Kom hem, käkade ytterligare en bamseportion mat (korv stroganoff och matvete) och ikväll var hon toktrött vid 7 och somnade på tre röda.

Det kostar att ligga på topp…

Vilken grym helg vi haft, både vi och Stella. Tipptopp, och jag längtar redan tills vi kommer upp igen om 3 veckor. Då stannar vi längre (iallafall jag och Stella) – Semeeeeeester!!!!!