Svinkopps-status och karantän

Näe, de rackarns skitkopporna blir inte bättre. Knappt sämre heller förvisso, men det behövs inte direkt med tanke på hur Stella ser ut. Det ser totalt genomhemskt ut, och det på halva överkroppen. Stackaren! Det badas och tvålas och lufttorkas enligt konstens alla regler, men det är nog bara att konstatera att det är för utspritt för att kunna självläka. Vi hämtar nog ut penicillinet redan idag, och börjar köra kur imorgon bitti om det inte blivit bättre då.

Så idag har Stella såklart inte varit på dagis. Istället har jag jobbat hemma med henne runt fötterna, i möjligaste mån.
Vi tog en paus vid lunch och gick till Trekanten och spanade, och Stella tog ett dopp (i heltäckande solkläder). Kallt, men kul tyckte Stella – inte minst att spana på alla andra barn!

När vi kom hem efter bad och glass fick hon duscha och tvåla ordentligt igen, och sen gick hon omkring nakenfis ett tag. Hon fick då syn på sig själv i spegeln. ”Piiickar!!!”, sa hon och började gråta när hon såg sina ”prickar”. Usch. Jag blev helt gråtfärdig jag med! Inte bara att hon har lite ont, utan hon är tillräckligt stor att tycka att de ser hemska ut också. 🙁