Gårdagens festival i bilder

Ännu en fantastisk festivalkväll avklarad. Igår såg jag mer musik än vanligt (finns väl färre anledningar att fastna i ett öltält någonstans kanske 🙂 + att jag gick lite själv så jag kunde välja fritt). Det blandades musikstilar hej vilt, jag såg (mer eller mindre av) Daniel Lemma, Kim Wilde, Familjen, Magnus Carlson & , The Hives, Europe, Fibes! Oh Fibes och the Ark. Höjdpunkt såklart The Hives – såå grymma!, men Europe-klassikerna gick man ju ändå igång på pinsamt mycket, och the Ark är ju så galet tacksamt festivalband. Fullt ös, rockigt och allsångsvänligt i härlig blandning och så skön glampop/rock helt enkelt, verligen underhållning. Sen stod vi enormt bra också, längst fram framför kravallstaketen, och det är ju grymkul att komma nära men ändå slippa trängas.

Festivaleftermiddag övergår i festivalkväll… Gotta love it!

Daniel Lemma = allmänt skön musik. Synd att H missade när han spelade vår utgångsmarsch i kyrkan när vi gifte oss, ”If I used to love you”, det var grymt nice.
För övrigt käkade jag langos, vilket jag ”längtat efter” sedan jag åt det på festivalen förra året. Jag konstaterade dock snabbt att langos är äckligt, tydligen något som bara smakar bra som nattmat. Iack.

Som vanligt så har vi kompisar med upp till festivalen, så mamma och pappa har flytt till stugan med Stella & kusinerna.
Sen träffar man ju kompisar och bekanta överallt hela tiden, vilket såklart är halva grejen med festivalen…

I år är det färre som är här och bor med oss, men vi är glada för dom som är med!

Härliga L&A.

Och så J. Festivalräven nummer 1!
Vi saknar våra andra festivalkompisar, som i år sviker för första gången. J&M, M och B. Skärpning till nästa år!

Europe, på betryggande avstånd. H&J stod dock lååångt fram. Nostalgitripp! Och faktiskt, de levererade… Kändes inte alls som det superavdankade band de kanske är. 🙂

Och så The Ark från vip-plats. Säga vad man vill, men på P&L är de grymma! Och det hör till att de ska avsluta mellan 00.30-02, känslan blir total. Jag kanske missbrukar magiskt, men ljus sommarnatt med ös är just det!

Allsång. Grym avslutning på grym kväll.