Förra veckans shopping

Anledningen till att jag tog en kvällstur på ToR 50 mil i måndags förra veckan var som jag sa lite shopping. Och inte vilken shopping som helst. Vi skrev nämligen då på för en ny lägenhet. Det var på tiden efter 1½ års spanande (dock ej letande).

Lägenheten ligger i samma område som vi bor nu, och känns helrätt för vi trivs så himla bra. Livet här är enkelt. För tillfället passar det oss bra att lägga vår tid på det vi anser vara livskvalitet just nu, istället för fix och trix på ett hus. Närheten till stan är fortfarande viktig för oss, och kort restid till jobb och därmed kortare dagisdagar för Stella ligger högt på önskelistan. Ihop med närhet till vänner, vilket vi har här. Kombinationen mellan stad och lugn här är överlägsen.

Lägenheten är en 5a på 122 kvm, så det är stort och passar finfint för en aktiv familj på 4 som konstant har släkt och vänner på uppskattade övernattningsbesök.

Så nu är det bråda tider med att fixa inför försäljning av vår. Ingen höjdare i semestertider… men i förra veckan tog iallafall en fotograf bilder, vilket var anledningen till levande blommor på balkongen. Lite svårt är det att njuta helt av vad som känns som ett ”rätt” köp, innan försäljning är klar. Så inredningsbloggande blir det inte något av med förrän det är gjort, förhoppningsvis innan september.