Efter en månad av för Sverige helt osannolikt – och helt underbart – väder så har nu molnen kommit. Attans. Tydligen har det spöregnat på östkusten och temperaturen har droppat ordentligt, men i Halmstad har vi klarat oss från allt för mycket regn.

Igår fick det bli en liten sväng till Olofstorps stadsbondgård, så att Stella (och Alexander iställer för bad fick roas av lite djur. Och det gjorde hon. Hon skuttade omkring med spring i benen som bara en tvååring kan ha. Tittade glatt, sprang fram och tillbaks. ”Jooligt titta jujen!” (Roligt titta djuren) ropade hon glatt. Förutom när vi kollade på ankorna, för det var ”NEJ joligt!”. 🙂

Sen drog vi ut till Tylösand för lite after beach, men det var heeelt galet. Vi var såklart inte där vid 3 och köade oss till bra bord, men vi tänkte bara hänga ett tag – men det var helt kört. Vi kom inte ens in ordentligt genom grindarna. Crazy. Så har jag aldrig sett det förut. Lite trist tyckte vi, och även Stella som från sin axelplats tyckte det var jättebra och ville ”titta igen” ett hundratal gånger. Hon klappade händerna och verkade vara impad av DuoJag. 🙂

Igår kväll satt vi sen och frös på en uteservering i stan (med barnen sovandes i sina vagnar), och idag har vi vaknat till ännu kyligare väder. Trist! Det känns lite som att sommaren är slut. Men det är den ju alltså INTE, det gäller bara att mentalt inse att det förmodligen bara kommer vara en lite svalare – och mer normal variant – av sommarväder som vi får de sista semesterveckorna. Någon dag kan med lite risigare väder kan ju dock vara skönt, idag har vi en slö dag helt utan dåligt samvete. Möbelspan följt av Scandinavian Masters på TV, och nu film och smågodis – känns lite lyxigt det med.

Idag har för övrigt familjen F (Alexander med föräldrar) och makarna Sundberg lämnat oss och vi har nu vår första (!!!) natt bara familjen under hela semestern hittills. Det blir några dagar bara vi här i Halmstad, och det ska bli mysigt det med.