Söndagsångest gånger antalet semestertimmar

Så känns det nu. Sista kvällen på semestern, imorgon börjar allvaret igen.
Egentligen skulle jag ha varit ledig en vecka till, men pga nytt uppdrag så sätter jag igång lite tidigare. Och egentligen känner jag mig ganska färdig med semester. Jag gillar ju att jobba, och att komma in i vardagen med allt vad det innebär – rutiner, hälsosamt leverne både gällande mat och motion, lugna kväll (nåväl, så lugna de nu blir i vår värld 🙂 osv – är inte fel faktiskt.
Men jag vet liksom inte riktigt vad som väntar imorgon, och det är det som gör det lite speciellt. Annars väntar man ju tillbaks till kollegor och roligt jobb, men nu blir det nytt uppdrag och det är alltid lite speciellt. Det är det jag både älskar och tycker att är ”ansträngade” med att vara konsult. Det är varierat och utmanande på gott och ont. På gott i 99% av fallen, men första dagen efter semester är det väl aningens tuffare. Som konsult har man inte riktigt utrymme för samma startsträcka heller.

Men men, semester har ett slut och på det stora hela är jag taggad för en jobbhöst. Herregud, det är ju bara hösten jag ska jobba! Det har jag lite panik över faktiskt, är inte riktigt ”redo” att vara föräldraledig igen – har inte presterat tillräckligt sedan sist känns det som.

Imorgon klockan 09 checkar jag in hos ny kund med ett möte efter vilket det förmodligen blir tydligare för mig vad jag förväntas nå för resultat efter några månader. Spännande. Okej då, väldigt spännande faktiskt.
Livet som konsult är ju inte så dumt ändå. 🙂