Midnattsloppet och efterlängtad app

Vi hade en så otroligt mysig kväll i lördags!
Först bjöd A&L hem oss på lite käk, god pasta inför L’s lopp. Stella var vaken och mycket duktig middagsgäst, som roade sig själv, var allmänt nöjd och som tittade läääänge på nya favoriten Spöket Laban på DVD.
Sen åkte vi hem med bilen, och tog en promenad över till Söder – ett riktig lämmeltåg med en massa gulklädda löpare som trängdes med oss övriga latmaskar.
Hittade platser på en uteservering där vi hade nästan direktkontakt med löparna, strax före mål. Stella somnade i vagnen strax innan (runt 22…) efter ihärdigt kämpande mot sömnen. Lite hjälp att hålla sig vaken fick hon av fyrverkerier och musik också förstås… men sen sov hon iallafall så skönt så resten av kvällen.  

Duktiga L var hurtig och såg så fräsch ut så efter loppet, som genomfördes i närmare 30 grader trots den sena timmen. Och jag blev ännu mer inspirerad att köra Tjemilen (om än mestadels som powerwalk) om några veckor. Känns så tråkigt att bryta min fina svit i deltagande, varje år de senaste fem åren… Och såna lopp är ju så roliga, oavsett resultat!
Iallafall så är Midnattsloppet en riktig folkfest, och L var så himla duktig!

De något grusiga bilderna har gjorts till kollage med hjälp av appen Diptic. Jag har verkligen eftersökt en sån app så jag ska slippa läsa över till datorn och köra Picnik när jag vill sätta ihop flera bilder – så jag blev SÅ glad när jag fick tipset av Sofi idag.

Apropå Midnattsloppet dock. Det är ju helt fruktansvärt att två personer i år faktiskt avled under loppet. Så enormt hemskt!! Vi såg verkligen många som såg ordentligt yra ut där vi stod vid målgången. Det tog såklart lite sorti på den härliga stämningen på Söder, i efterhand.