NY middagsplan kväll 1

I New York gäller på många restauranger att man kan boka bord exakt 30 dagar i förväg. Vill man ha på lite populärare ställen gäller det alltså att vara ute i tid.
Och med tanke på att vi bara har 3 kvällar där ihop så får det bli 3 middagsställen bokade i förväg.

Lördagskvällen har vi bokat på STK, ett steakhouse av det modernare och något ”kvinnligare” stuket som ligger i Meatpacking District. Meatpacking var vårt absoluta favoritområde för middag när vi ”bodde” där, och STK var nyöppnat då och vi var på väg dit flera gånger men det blev aldrig av. Det får fortfarande bra recensioner av besökarna, så nu känns det  som bra läge att testa det.

Ett bra tips gällande att hitta bra restauranger i New York är att kolla ratings på Nymag.com eller ännu hellre Zagat.com. Zagat kostar lite, men är väl värt de få kronor det kostar för att få tillgång till enormt bra rating-system på såväl restauranger som barer och andra typer av ställen.

 Bild från STK lånad här.