”Den”

Jag måste säga att jag verkligen saknar att kunna prata om bebisen som en ”hon” eller ”han”. Det känns supertrist med ”den”. Det hade också varit roligt att kunna prata mer med Stella om det som en lillasyster eller lillebror (även om hon inte skulle fatta skillnaden), och inte ”bebisen”.
Ja, det saknar jag verkligen.

Jag tycker fortfarande att det känns rätt den här gången att inte ha tittat vad bebisen har för kön innan. Det ska bli kul att få den överraskningen när det är dags. Fast inte en promille så roligt som att få träffa bebisen rent allmänt. Se hur h*n ser ut, vem av oss är h*n lik, och är h*n lik sin storasyster? Vad kommer h*n ha för personlighetsdrag, osv osv. Det är ju verkligen rätt ointressant med könet. Så egentligen skulle man lika gärna kunna veta innan… den här gången också.

Inte att jag är för nyfiken, eller otålig. Jag skulle bara vilja prata med och om ”den” som just något annat än ”den”.