Från Linas till Gomiddag?

Vi har haft vår enormt uppskattade Linas Matkasse på paus sedan strax före sommaren. Nu när vi flyttar är det dock dags att aktivera en mattjänst igen. Vi har fallit in i korv stroganoff-träsket, och när jag ikväll packade skafferiet så kunde jag (åter) konstatera att det nog verkligen blir billigare i längden. Man slänger ju inte alls lika mycket mat när man har en mattjänst med färdiga menyer.


I lådan varor som flyttar med, i stoooora påsen allt gammalt som slängs. Usch.

Det finns ju otaliga middagsleverantörer på marknaden, och kanske borde vi testa något nytt. Hur nöjda vi än varit med Linas… Med Linas blev vi mest trötta på enormt mycket hackande och konstant kolja/sej med kokt potatis – även om vi var nöjda med allt annat.

Gomiddag är ett alternativ som har lite mer flexibilitet gällande leveranserna. Man kan välja mellan middagar för 2, 4 eller 6 personer, 4 eller 5 gånger i veckan, att få dessa varje eller varannan vecka och allra bäst – det finns en GI-meny (som komplement till Klassisk- och Barn-). Låter ju verkligen bra! Priset såväl som tjänsten i övrigt verkar helt som Linas i princip.

Det blir nog det vi testar nästa gång. Någon som har erfarenhet från någon annan av matkasse-företagen?