Hemmahelgen

Min konferenshelg var verkligen bra. Som konsult med konstant placering hos kunden så är det så mycket värt att få ordentligt med tid med kollegorna, och bygga både personliga relationer såväl som affärsmässiga planer framåt. Sen att jag är lite extra trött idag, det får man ta. Betydligt piggare dock än många kollegor misstänker jag. Jag har då aldrig varit fräschare och mer utsövd efter en konferens (även om det inte innebär mycket sömn direkt). Hyfsat duktig att komma i säng var jag faktiskt, och sov riktigt bra.

På hemmaplan har det varit kvalitethäng i kvadrat. Då dagis hade planeringsstängt i fredags så blev det 3 hela dygn av totalt pappa-dotterhäng. Jag vet inte vem som var nöjdast, men det var två glada familjemedlemmar jag hann träffa en stund innan läggning igår. Världens bästa!

Stella berättade entusiastiskt om sin helg. Så himla häftigt nu när hon pratar så bra så man förstår allt utan att få hjälp med förklaringarna.

Helgen har bland annat inkluderat badhus (”nättan Materhallen!”, ”timmade med puffaj”, ”joligt!”, ”timmade ute ottå! inte kallt, vajmt!”, romantisk middag på tu man hand på kvarterskrogen (”åt köttbujjaj och potatis, och massa tås! Näej spjinga, näej skjika!”), att premiärsomna hos i våra vänner M&L’s stora säng när de var där på middag (och vi är redo att sluta med somna-borta-i-vagnen-upplägget), Pyttedans (åh denna underbara stund på veckan! H som missat några gånger instämde, att se Stella hoppa och dansa omkring helt genomlycklig är helt fantastiskt, man glömmer allt annat…), fikabesök hos vänner, promenader och springturer med vagnen mm.

Och så eventuellt H’s höjdpunkt – premiär på Söderstadion för Hammarbymatch (”Inte heja Bage, heja Bajen!”). Det har han sett fram emot sedan lääänge. Stella hade skoj, lekte runt på läktaren, käkade korv och hade det allmänt bra. Till andra halvlek fick dvd-n åka fram, och det blev populärt även för andra barn (eller ska jag säga föräldrar?). Hur mycket av matchen H såg är jag dock lite osäker på…

Men en ruggigt bra helg verkar de iallafall ha haft, och jag blir varm i hela hjärtat bara av tanken på hur mysigt de haft.